Turen går til Edinburgh


Går du og undrer dig over, hvor din næste rejse skal gå til? Så er du skam kommet det rette sted. Det er besluttet, og turen går til Edinburgh. Hvis du er en travl mand, så er du heldig, fordi der går fly til Edinburgh flere gange om dagen. Flyturen tager kun tre timer, så det skal du nok overleve. Selvom det kun er så kort tid, er det stadig vigtigt, at der meget komfort og god service i flyet. Disse ting vægter mange flyselskaber, fx Great Dane Airlines.

Fakta

Edinburgh er en gammel by, der ligger i hjertet af Skotland. Edinburgh er en storby med knap en halv million indbyggere. Det er en god ide at hæve pund inden i tager afsted, eller i hvert fald have et kreditkort med. Man vil hurtigt finde rundt i Edinburgh, det foretrækkende transportmiddel er bussen – den er billig og nem. Et ”fun fact”er, at Edinburgh faktisk er den næstmest besøgte turistby i Storbritannien, så det er et populært feriested.

Aktiviteter

Edinburgh er et af de mest interessante hovedstæder i Europa. Der er noget at lave for enhver! Hvis du er interesseret i historien, skal du helt sikkert besøge Old town. Det er en gammel bydel, hvor der masser af traditionelle skotske ting, fx sækkepiber og kilte. Når du alligevel er i den bydel, skal du helt sikkert også besøge Edinburgh Castle, som er placeret på toppen af en vulkan. Her skal du nok sætte flere timer af til at udforske slottet.
Hvis man er mere til at shoppe, så er det skam også det perfekte sted. Du skal bare til centrum og fra der, kan du finde alt. Der er noget i alle prisklasser, så hvis man fx vil have noget designertøj, er centeret Harvey Nichols helt sikkert et besøg værd.

Hvis du stadig tænker over, hvor din næste rejse skal være, så er det oplagt at tage det næste fly til Edinburgh.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *