Sådan anlægger du helt ny terrasse


Kan du lide at bruge tid med din familie i haven, men mangler I et ordentligt samlingspunkt? Med en helt ny terrasse kan I få et sted, hvor I kan opholde jer på flere tidspunkter af året. Du kan f.eks. begynde at anlægge en ny terrasse her til efteråret, så den står klar til næste sommer, hvor I kan holde grillaftener derpå.

Gør klar til din nye terrasse

Når du skal lave ny terrasse, skal du først gøre klar til den i haven. Hvis du har en gammel terrasse, der skal væk, skal den selvfølgelig fjernes, før du kan begynde på den nye. Hvis ikke du havde har en, skal der graves ud til en. Det kan også være, at der sker fjernes et træ, nogle store sten eller lign.

Indkøb

Derefter skal du ud og have købt ind til din nye terrasse. Du kan lave din terrasse på mange måder. Valget af materialer kommer meget af på, hvilket udtryk du går efter. Du kan lave den af forskellige former for fliser eller terrassebrædder. Se udvalget af terrassebrædder hos Wimex her. Hvis du har svært ved at beslutte dig, kan du altid søge inspiration på nettet eller ude i byggemarkeder. Du kan altid prøve at matche terrassens stil til stilen på dit hus, så du får skabt en nogenlunde rød tråd.

Anlægning af terrassen

Når terrassen skal lægges, kan du vælge at gøre det selv, men hvis ikke du har mod eller evner til at gøre det selv, kan du altid betale dig fra at få en professionel til det. Så er du sikker på, at resultatet i hvert fald bliver godt.

Det færdige resultat

Når terrassen er færdig, er der bare tilbage at gøre den hyggelig og personligt. Pynt op med dine yndlingspotteplanter, fine lanterner og dit havebord- og stole.