Sådan får du en pool i haven


Det er ikke særlig normalt, at huse i Danmark kommer med en pool, når man køber dem. Danmark er jo trods alt et land, der ligger rimelig langt mod nord, og det er dermed ikke noget, vi oftest er vant til at have i vores hjem, som de har det syd på.

Rigtig mange danskere anser det også som en kæmpe luksus at have en pool i haven. Det kan også blive en dyr affære, hvis man skal have en pool gravet ned og installeret i haven.

Men der findes en anden løsning, og det er at købe en pool, der kan stå i haven. Det er altså en havepool, der står på græsset, og som du kan sætte op lige der, hvor du har plads til den.

Det er en fantastisk løsning, hvis du gerne vil give dine børn og hele familien mulighed for at ligge i en pool om sommeren, hvis nu der ikke bliver råd til en ferie syd på.

Men er det ikke bare et lille bassin?

De fleste kender nok de små børnepools, der har været populære til de helt små. Og de kan også stadig købes, men der findes nogle rigtig fine havepools, der er store og som også voksne vil synes det er sjovt at kaste sig i.

Der er altså tale om en pool til haven, der er så høj og bred, at selv manden i huset vil synes det er sjovt at være med i poolen. Du kan se mere her: https://www.ude-leg.dk/54-havepool

Og hvis du har nogle lidt større børn, så vil de også være glade for den store pool i stedet for at sidde i det lille bassin, der er tiltænkt til de helt små børn.

Sådan får du din egen havepool til brug året rundt

Nu tænker du måske, at det er lækkert nok med sådan en pool, men at den kun kan bruges de få uger om året, hvor det er varmt nok til det.

Men faktisk fås de mange forskellige havepools med en såkaldt dome, du kan trække over dem. Det skaber en drivhuseffekt i poolen, og den bliver opvarmet på ganske naturlig vis, ligesom du også er beskyttet fra regn og insekter.

Det er ligesom at have en indendørs pool – bare udenfor. Det er vildt smart opfindelse, der gør poolen anvendelig selvom solen ikke bager udenfor!