Sådan bliver du klar til sommeren


Sommeren og de høje temperaturer nærmer sig, og derfor er der nogle forskellige ting, man kan gøre, for at forberede sig lidt til sæsonen. Med nogle få steps, så bliver du mere klar til sommeren.

Hav sommergarderoben på plads

Sørg for at have pakket alt vintertøjet ned, og få alt sommertøjet frem i lyset. Der er ingen grund til at have alle dine striktrøjer og vinterjakker hængende, når du alligevel ikke kommer til at bruge dem. Sørg dog for at have et par af dine yndlings tykke trøjer tæt ved hånden, da de er enormt brugbare på sommerens kølige aftenener eller på de dage, hvor det danske vejr ikke er helt med os. Det er også smart at have en let sommerjakke i skabet, da det hurtigt kan blive koldt, hvis det begynder at blæse. Find din sommerjakke hos f.eks. Geographical Norway. Desuden er det selvfølgelig vigtigt at have styr på årets badetøj i god tid, så man ikke pludselig står uden, når man er på vej i havet for første gang i år.

Køb solcreme til både krop og ansigt

Mange kan hurtigt komme til at undervurdere vigtigheden af solcreme. Når man ligger og tager sol, så er det vigtigt for ikke at blive forbrændt, at man bruger solcreme. Gør generelt solcreme til en vane om morgenen både i ansigtet og på kroppen, da man ofte glemmer, at man får sol, når man render rundt og er aktiv i løbet af en dag. Især hvis du er i nærheden af vand, så er det specielt vigtigt, da vandets genskær gør solen ekstra skarp. Mange solcremer er ikke gode for huden i ansigtet, så sørg for at have en, som egner sig specielt til brug i ansigtet også. Her må faktoren gerne være ekstra høj, da vores hud i ansigtet er ekstra sart.

Find strandtæpper- og tasker frem

Find jeres strandtæpper og strandtasker frem fra sidste sæson eller køb nogle, hvis ikke I har nogle i forvejen. Strandture er for mange et must i sommerperioden, og derfor er det smart at have nogle fine strandtæpper og en strandtaske. Dette kan selvfølgelig også bruges i haven de dage, man ikke vil på stranden. Sådan nogle behøver bestemt ikke at være dyre, men kan være ekstremt brugbare henover sommeren.

Andre ting, som er gode at huske til sommer

Der er nogle andre ting, som man også kan sørge for, hvis sommeren skal blive endnu bedre. Man kan f.eks. anskaffe sig nogle forskellige havespil, som kan bruges med hele familien eller alle vennerne. Det kunne være kongespil, stangtennis eller Crockett. Det kan man hurtigt få mange sjove timer til at gå med, og det er noget, som alle kan være med på. Stil grillen frem på terrassen, så den er klar til at bruge på alle sommeraftenerne. Et godt alternativ, hvis ikke man har en grill, det er en engangsgrill. Dem kan man også sidde med i en park eller ved stranden f.eks.