Korkvæg


Har du længe grublet over hvordan du kan få dit værelse til at se mere moderne, innovativt og stilfuldt ud, på en simpel og mærkværdig måde? Så bør du anskaffe dig en korkvæg her.

En korkvæg har et innovativt og originalt look, som skiller sig ud fra alle andre slags tapeter. Korkvægge får ikke blot hjemmet til at lyse op, men den er også i stand til at danne en helt speciel atmosfære, med følelse af komfort og rolighed. Korkvægge passer ind overalt i hjemmet, om det er børnenes soveværelse eller stuen. De er i stand til at dæmpe støjniveauet i et værelse, og danner en naturlig varme i rummet det befinder sig.

Fordele ved en korkvæg

Noget fascinerende ved en korkvæg er, at de er allergivenlige, hvilket gør det til en super idé til dem om lider af allergi. De er også resistente mod mug, bakterier og andre invaderende genstande, dette er grunden til at mange hospitaler, børnehaver og andre steder med fokus på renhed, gør sig brug af korkvægge. Som tidligere nævnt er de også perfekte isolatorer, mod både lyd og kulde. Så vink farvel til den irriterende echo, og byd velkommen på et dejligt nyt isolerende rum, med helt naturlig varme.

Hvilke slags korkvægge findes der?

Man kan finde korkvægge i mange forskellige slags designs og mønstre. Herudover, kan man ofte også få korkplader i forskellige farver, herunder finder man b.la. lilla, blå og gul.

Bryder du dig ikke om måden helt basale korkvægge ser ud, så er der ingen problemer. Korkplader kan findes i mange forskellige overfladetyper. Her kan man få dem helt glatte, med firkanter, i linjer osv. Dette kaldes dekorative kork vægge.

Hvor kan jeg købe korkplader?

Korkplader købes hovedsageligt på internettet, hvor man finder et bredt udvalgt af korkplader i tonsvis af forskellige designs, mønstre samt farver.