Uncategorized

Kenya – en rejse for hele familien

single-image

Når du henter dit barn i børnehaven eller vuggestuen, er det let at se, hvor stor forskel der allerede er på børnene. Selv de helt små størrelser, der knap nok har lært at tale, har stadig vidt forskellige interesser. Men noget der fanger næsten alle børns opmærksomhed er dyr. Allerede i børnehaven lærer de fleste børn navnene på en masse forskellige dyr. Der bliver leget med dyr, og børnene lærer igennem legen, hvad dyrene spiser, hvor de lever, og hvordan de siger. Spørger du et børnehavebarn om, hvad deres yndlings-dyr er, har de næsten altid en holdning omkring det. Så hvis du ønsker at planlægge en ferie, der også vil være spækket med spændende oplevelser for dit barn, så er en rejse til Afrika en god løsning. Det er også nemt at bestille en rejse til Afrika, da det kan gøres online.

Man kan sige meget godt om Danmark, men de fleste er nok enige i, at det ikke er det mest interessante dyreliv, vi har. Afrika derimod har meget mere at byde på. Til gengæld er Afrika et enormt kontinent, så det kan være svært at vælge en destination. Den mest populære Afrika safari-destination er Tanzania, der også er indehaver af Afrikas største bjerg – Kilimanjaro. Tanzania er også et glimrende valg, men du kan få samme oplevelse i nabolandet Kenya.

Hvor skal jeg bo i Kenya?

Kenya ligger nord for Tanzania, og minder på mange måder om Tanzania. Begge lande er swahilitalende, men et plus ved Kenya er, at stort set alle indbyggere taler flydende engelsk. Er du faret vild, eller har brug for hjælp, kan du derfor blot spørge en hvilken som helst person om hjælp. Kenyanerne er samtidig et utrolig venligt folk, så selvom du befinder dig flere tusind kilometer hjemmefra, vil du hurtigt føle dig tryg. De fleste turister slår sig ned i den pulserende hovedstad Nairobi. Her kan du komme nemt og sikkert rundt med f.eks. Uber, eller du kan tage en “matatu”, som er en slags minibus. Området Westlands er det mest turistede område i Nairobi, og her vil du opleve alt fra fleretagers shopping-centre til europæiske natklubber. Westlands giver dig følelsen af at være i en europæisk storby. Ønsker du et par dage med badeferie, kan du tage den spritnye jernbane til havnebyen Mombasa, hvor du finder kilometerlange kridhvide sandstrande med turkisblåt vand.

Safarioplevelser i verdensklasse

Selvom du slår dig ned i Nairobi, har du fantastiske safarimuligheder inden for rækkevidde. Lige ved siden af Nairobi ligger Nairobi National Park. Her får du den ultimative Afrika safari, lige ved siden af storbyen. Du skal dermed ikke sidde flere timer i en støvet jeep, og blive kastet frem og tilbage for at komme ud på savannen. Ønsker du Afrika safari i mere bakkede omgivelser, er området omkring Mount Kenya helt fantastisk. Ønsker du at komme rigtig tæt på dyrene, kunne en cykelsafari i Hell´s Gate National Park også være en mulighed.

You may also like