Hvad er en backpacker?


En backpacker er betegnelsen for en person, der rejser rundt i verden med rygsæk. Mange unge tager på backpackerrejse i deres sabbatår for at komme ud og opleve verden. Som backpacker rejser du typisk i længere perioder og besøger mange lande undervejs på rejsen. Der hører en stor frihed med til at rejse som backpacker, da verden ligger for dine fødder, og du selv kan vælge, hvor turen skal gå hen. Hvis det lyder som noget for dig, er der ikke andet for end at pakke rygsækken og gøre dig klar til dit livs eventyr!

Adventuredk’s rejser er backpackerrejser, hvor du backpacker og oplever verden sammen med andre unge. Så har du lyst til at dele dit næste store backpackereventyr med en gruppe af unge, vil en af vores backpackerrejser være et oplagt valg for dig. På vores rejser tager I altid afsted i grupper af 18-20 mennesker i alderen 18-30 år. I skal dele alle de fede oplevelser, I får med hinanden, og undervejs vil I uden tvivl knytte tætte venskaber. Det kan være grænseoverskridende at rejse til fremmede lande og opleve helt anderledes kulturer og folkefærd, og her bliver en gruppe helt uundværlig. I vil være der for hinanden undervejs og samtidig udfordre hinanden til at rykke jeres grænser!

På backpacking med Adventuredk har vi sørget for alt det praktiske hjemmefra. Det betyder, at du slipper for alt planlægningen, der normalt følger med på en backpackerrejse. Du skal ikke tænke på, hvor du skal sove, eller hvordan du kommer fra A til B, for alt det har vi styr på for dig. Alt du skal gøre er altså at nyde din rejse og suge alle de nye indtryk til dig sammen med din rejsegruppe.

Lyder det som noget for dig? Læs mere om backpacking med Adventuredk her og blive inspireret til, hvor dit næste store backpackereventyr skal gå hen!