Guide til fordybelse – Derfor er kropsterapi så sundt


Kropterapi er et essentielt værktøj til at opnå større fysisk bevidsthed og en dybere fysisk kontakt med sin krop. I denne artikel bliver du guidet igennem kropsterapiens effekter, og hvorfor du skal give dig i kast med denne form for terapi. Læs mere her og få yderligere vejledning omkring kropsterapiens virkninger.

Ren terapi for kroppen

Kropsterapi er terapi for kroppen, og handler om at fastholde eller genoprette den harmoniske forbindelse imellem krop og sind. Disse hænger uløseligt sammen, og påvirker hinanden. For at have et godt og langt liv med høj livskvalitet er det vigtigt at du tager ansvar for din krop og plejer den hele livet. Kropsterapi giver dig ro og balance i krop og sjæl og bidrager til ro, velvære og øget livskvalitet. Kropsterapien hjælper dig ligeledes med at få større bevidsthed med din egen krop, tanker og handlinger. Jo større bevidsthed du har om egen krop, jo bedre bliver du selv til at skabe stabilitet – både fysisk og psykisk i dit liv. Samlet giver kropsterapien et liv i balance og større livskvalitet i hverdagen.

Til krop og sind

Kropsterapien arbejder med balancen imellem dit psykiske og fysiske velvære og har til formål at skabe balance imellem disse. Dette gøres ved en kombination af forskellige terapeutiske redskaber med det formål at kunne opnå en større forståelse og kontakt til både hjerne og hjerte. Kropsterapi er for alle, der ønsker større velvære og kontakt med egen krop og sind. Terapien har oplevet en stor stigning blandt mennesker, der søger ro fra en travl og ofte krævende hverdag. Kropsterapiens psykiske fokusområder vil b.la. være stress, sorg og angst, imens de fysiske kan være smerter, spændinger eller hovedpine. Man behøver ikke at fejle noget for at få kropsterapi, da kropsterapiens formål i lige så høj grad er at forebygge.