Uncategorized

Giv dit barn et flot værelse

single-image

Når dit barn er gammelt nok til at starte i skole, vil dit barn stille og roligt også begynde, at spørge om legeaftaler og alt det der høre til. Det er selvfølgelig altid dejligt, at dit barn kan begå sig socialt, men nogle gange passer det ikke helt ind med en legeaftale, fordi du selv har noget at tage dig til, eller ikke helt kan overskue det.

Her kan det være en god idé, hvis dit barn har sit helt eget fine værelse, hvor legekammeraten og barnet selv kan trække sig tilbage og lege i fred og ro, uden nogen forstyrrer dem, og uden de forstyrrer dig. Det kræver bare, at dit barn er tilfreds med sit værelse og kan lide at være derinde.

Sørg for gulvplads på værelset

Hvis dit barn skal kunne lege inde på sit værelse, er det vigtigt, at der er masser af gulvplads til at lege på. Sørg for at have reoler så I kan rydde legetøjet væk og stille det på plads på reolerne.

For at få gulvet til at føles nyt og dejligt at sidde på, kan du få det slebet. Hvis du bor tæt på Amager, kan du med Gulvafslibning Amager få dit trægulv slebet. Du kan herefter få lak behandling, ludbehandling og olie behandling for at få resultatet til at holde og passe på gulvet.

Legetøjet på værelset

Hvis du skal have dit barn til at lege inde på værelset, er det selvfølgelig en selvfølge, at det også er til rådighed inde på værelset. Sørg for at alt legetøjet står på værelset, så det føles mere naturligt at lege der i stedet for i stuen. Hvis det lykkes, har du et langt mindre areal at rydde op, og du skal bruge mindre kræfter og tid på det.

You may also like