Føler du også, at det kan være utrolig svært at finde noget lækkert og stilistisk indretningspynt til dit hus eller din lejlighed?


Vi mennesker udtrykker os selv og vores personlighed gennem den måde, vi indretter vores hjem på. Det gør vi både gennem de forskellige store møbler, men vi gør det også gennem pynten. Det kan dog være utrolig svært at finde noget pynt, der formår både at være lækkert, stilistisk og have en god og overkommelig pris. Nogle indretningsprodukter, der opfylder begge dele er fablewood. Fablewood-produkterne har mange forskellige funktioner. For det første kan de bruges, hvis du har børn, der godt kan lide at være kreative, idet de selv skal samles med magneter. Derudover er de bygget af nordamerikansk valnød og ask, så de er utrolig lækker og stilren pynt.

Selvom mærket er er forholdsvis nyt, findes der allerede mange forskellige varianter. Helt konkret er fablewood en række forskellige træstykker, der ved hjælp af magneter på træstykkernes sider kan sættes samme til søde dyr. De forskellige dyr er eksempelvis gorilla, pingvin, ælling, bjørn, ørn og krokodille. De forskellige varianter har naturliglivs forskellige størrelser og derfor også forskellige priser. Derfor kan du nemt finde en fablewood figur, der passer ind på din hylde, dit skab eller dit bord og matcher din økonomi.

Udover at du får et utrolig lækkert og stilrent produkt, er du også ved at købe et produkt fra fablewood med til at støtte miljøet. For hver fablewood figur der sælges, bliver der nemlig plantet 5 træer gennem Eden Projects, der er et projekt, der fokuserer meget på miljømæssig genplantning af træer. Så hvis du både ønsker et nyt lækket og stilrent stykke pynt til dit hus eller din lejlighed, men ikke ønsker at skulle forværre klimasituationen, som det jo ofte gør at producere de her produkter, da kan du finde fablewood her.