Fedt nyt computerspil til større børn


Børn i dag er så heldige at vokse op i en tid, hvor der er nogle helt fantastiske underholdningsmuligheder med den høje teknologiske udvikling vi har været igennem de seneste år. Det betyder også, at der kommer nogle af de fedeste computerspil, som de har mulighed for at spille og nyde.

Et af de fede nyere udgivelser er spillet Rage 2 til pc. Rage 2 er et rigtig fedt spil for større børn, der ikke har noget i mod at spille et spil, hvor der skal skydes med nogle ret hæftige våben og køres nogle vilde ræs i store biler og trucks.

Rage 2 er ikke egnet til mindre børn, da det godt kan være et lidt voldsomt spil med meget skyderi.

Spillet foregår også i en apokalyptisk verden, og det er nogle ret voldsomme scener, man bliver mødt af, når man går på opdagelse i den åbne verden, hvor 80% af jordens befolkning er blevet udslettet.

Man styrer rangeren Walker, der er blevet frarøvet alting og nu kun har mulighed for at rase for frihed og retfærdighed. Et virkelig flot og voldsomt spil, der har fået enormt meget ros for sine skydescener og oplevelsen med at skyde i spillet.

Her kan du få fat i Rage 2 til pc

Det er en kæmpe oplevelse for større børn at spille Rage 2, og der er nogle flotte scener med og spændende emner om frihed, der gør det til et lærerigt spil at spille.

Det er udkommet til pc og er klart et køb værd. Det smarte er, at du blot kan købe det online hos Playgames.dk, hvor du får den helt rette Rage 2 key til pc.

Med denne key kan du få adgang til spillet gennem Bethesda, som er spillets udvikler. Gennem deres launcher får du adgang til at downloade spillet og kan komme i gang med at spille Rage 2 på din pc med det samme!

Giv dine større børn en mulighed for at spille et enormt fedt spil med deres venner med dette vilde og morsomme spil, der har taget verden med storm.