Få en fed garderobe


Drømmer du om at få en fed garderobe og finde din helt egen stil? Din stil er noget, der kan ændre sig gennem hele dit liv. Du har ikke bare én stil. Den vil være i konstant udvikling. Din stil kan også godt ændre sig i takt med, at moden skifter. Nye trends kommer og går hele tiden. Derfor kan det godt være svært at følge med i. Hemmeligheden er, at du skal få skabt en god grundgarderobe, som du så kan supplere med trend items i ny og næ.

Hav dine basics på plads

Tag et kig ind i din garderobe. Har du nogle gode basisvarer, som du kan kombinere med en masse andet? Hvis du udelukkende handler trendy ting med skøre mønstre, farver og tekstiler, vil du pludselig mangle noget at parre det hele med. Hav altid en hvid t-shirt, et par gode jeans, en grå striktrøje og en sort festkjole f.eks. Basisting kan du både bruge til at parre med dine mere spraglede items, men du kan også hoppe i dem på de dage, hvor du har kæmpe tøjkrise.

Handl genbrug

Ønsker du en mere unik stil, er det en rigtig god idé at handle genbrug. De seneste par år er det blevet rigtig populært. Du kan finde mange fede items, som du ikke ser alle andre i. Når du handler genbrug, skal du bare huske at være tålmodig og have et åbent sind. Det går ikke, at du træder ind i en genbrugsbutik og bare scanner lokalet overfladisk, for så finder du intet.

Invester i dyrere items

Når først du har nogle basic items og nogle billigere, unikke items fra genbrug, kan du supplere med nogle dyrere ting, som du kan beholde i mange år. Dyrere ting vil du ofte overveje længere tid og derfor også blive gladere for. Handl f.eks. Sibin Linnebjerg.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *