Derfor skal du tage på idrætshøjskole


Hvis du er i 20’erne, kan du helt sikkert nikke genkendende til at have et stort pres på skuldrene. Der er mange forventninger til en, og man skal hurtigt beslutte, hvad man vil lave resten af sit liv. Mange vælger at tage et eller flere sabbatår for at arbejde, rejser og for at finde sig selv, men for nogle er det ikke nok at arbejde og rejser. Nogle vælger at tage på højskole, og det kan der være mange grunde til. Har du været på en idrætsefterskole, som har fokus på efterskole idræt, kan det være, at det har vækket din interesse for en idrætshøjskole, som fokuserer på højskole idræt. Jo ældre man bliver, jo vigtigere er det at motionere og holde kroppen i gang, og får man dannet nogle gode interesser, kan man nemmere holde dem ved lige på sigt. Hvis du overvejer at tage på højskole, så kan du blive klogere på, hvorfor du bør tage af sted herunder.

Du får venner for livet

De fleste har hørt ordsproget, der siger, at et efterskoleophold svarer til 7 år, og at man også får venner for livet. Man kan næsten bruge det samme ordsprog til et højskoleophold. På et højskoleophold bliver man blandet på kryds og tværs af interesser, nationalitet og meget andet, og der er derfor hurtigt skabt grobund for, at man kan danne nye og spændende venskaber, som kan holde resten af livet. Når man bor sammen og omgås hver dag, vil man hurtigt lære hinanden godt at kende, og mange fortsætter også med at ses efter opholdet.

Du får oplevelser for livet

Ikke nok med at man får venner for livet, så får man på et højskoleophold også oplevelser for livet. På en højskole vil man opleve en fællesskabsfølelse, man ikke kan få andre steder, og det kan i høj grad skyldes, at man er sammen hver dag samtidig med, at man dyrker en masse motion sammen, og man kan endda også rejse sammen. Rejser er nemlig en stor del af mange højskoleophold, og det er også værd at undersøge, når du skal vælge, hvis du også er interesseret i at se noget af verden, imens du danner dig venskaber for livet.

Bliv meget klogere på et efterskoleophold på nettet

Hvis ovenstående har vækket din interesse, så har du muligheden for at blive klogere på et højskoleophold inde på Isi.dk. På hjemmesiden bliver du introduceret til en idrætshøjskole, der er placeret i Ikast, som har stor fokus på idræt og mange forskellige sportsgrene. Der er derfor gode muligheder for, at højskolen kan tilbyde dig noget, der passer til dine interesser. På siden kan du også blive klogere på selve skolen og de andre ting, som der tilbydes. Det er også muligt at læse nyheder fra de nuværende elever, så du på den måde kan danne dig et indtryk af, om det er noget for dig. Engang imellem holder skolerne åbent hus, så du kan besøge dem for at danne et indtryk.