3 bløde barselsgaver der vil vække begejstring


Det er altid glædeligt, når man kan fejre ankomsten, af et nyt lille menneske. Der er noget livsbekræftende og ganske vidunderligt over spædbørn, og derfor glæder mange sig også til at tage på barselsbesøg, og hilse på den lille ny. Traditionen tro, tager man gerne en gave med, og her kommer 3 forslag til bløde barselsgaver der helt sikkert vil vække begejstring.

En blød lille bamse

Det kan være en lille bamse, en sutteklud, eller en blød rangle. Men en sød lille følgesvend, som kan have plads i babys vugge lige fra start, vil helt sikkert glæde både forældre og baby. Selvom baby ikke kan gribe fat eller lege med den endnu, vil det give tryghed at have en blød ven med sig til sovetid. Forældrene kan også bruge bamsen til at huske, hvilken vej baby vendte med hovedet sidst de puttede. Se for eksempel de sødeste hæklede bamser og rangler fra Sebra.

En god ammepude

Det hedder ganske vidst en ammepude, men faktisk er den lige praktisk, uanset om forældrene vælger at amme eller give flaske. Ammepuden gør, at man kan sidde med baby i lang tid, uden det er hårdt for skuldre og ryg. Det er derfor en gave der helt sikkert vil give glæde. Selv hvis forældrene allerede har købt en ammepude, er det en af de ting, man sagtens kan bruge flere af. Der kan ligge ammepuder flere steder, så man ikke skal gå efter dem, når baby bliver sulten.

En stofbog i farver

Stofbogen er en fantastisk lille ting, som baby helt sikkert vil elske. Den kan placeres i sengen eller i barnevognen, så baby kan ligge og kigge på de fine farver og billeder, og senere kan baby selv holde den, og lære sine første ord ud fra billederne. Klip endeligt ikke vaskemærkerne af, da babyer elsker at pille i dem, når de begynder at øve finmotorik i fingrene.