Vær kreativ sammen med dine børn med farvet papir


Elsker du at lave kreative projekter med dine børn, eller ønsker du at lave mere kreativt med dem? Så læs med her. Det er nemlig rigtig godt for børn at være kreative, fordi de på den måde bruger deres fantasi, koncentration og arbejdsomhed. Dog behøver du ikke at investere i uendeligt mange forskellige redskaber for at lave noget kreativt og hyggeligt sammen med dine børn. Du kan også købe nogle forskellige pakker af farvet papir og bruge dem til en masse forskellige sjove og kreative ting.

Der findes naturligvis mange forskellige typer af farvet papir i alle regnbuens farver. På lomax.dk finder du et kæmpe udvalg af farvet papir. De har både papir i farverne rød, lyserød, grøn, rapsgul, laguneblå, koboltblå, enggrøn, solgul, citrusgul, orange, rosa og meget mere. Der er altså rig mulighed for at skabe noget smukt og farvigt. Når du bestiller farvet papir fra lomax, bør du lige være opmærksom på, hvilken kvalitet det farvede papir er. Farvet papir fås nemlig i forskellig papirkvalitet, der måles efter papirets vægt. Normalt vejer et helt almindeligt A4 printpapir 80 gram. Hvis du skal bruge det farvede papir til print, skal du også være opmærksom på, om din printer kan bruge den valgte gramvægt, så du undgår problemer med printningen.

Udover at du og dine børn naturligvis kan freestyle med jeres kreative projekter med farvet papir, så kan i også bruge det til at lave søde og farverige breve, lave plakater, klistre på kasser eller væge for at tilføre noget farve og hygge og meget andet. En ide er eksempelvis at lave et fint og farverigt kort med det farvede papir til en kommende fødselar, konfirmand eller lignende. Med en masse forskelligfarvet papir er der nemlig mulighed for at lave et super sødt og også meget personligt kort til den pågældende modtager.