Skoletavler – perfekte til noter, møder og undervisning


Der er nok mange, der tror, at kridttavler er døde og borte – men det er de ikke, tværtimod. Der er nemlig stadig rigtig mange mennesker, der foretrækker at bruge en god, gammeldags kridttavle, når det kommer til blandt andet undervisning. Det er desuden ikke helt tilfældigt, idet kridttavler faktisk kommer med en lang række fordele. De er blandt andet brugervenlige og praktiske, hvorfor de netop er perfekte til undervisning. Kridttavler eller skoletavler, som de også kaldes, kommer desuden i en lang række forskellige, smarte designs, hvorfor du altså har mulighed for at vælge præcis den, der falder i din smag og som opfylder alle dine ønsker og behov. Skal du således bruge en ny tavle til enten noter, møder eller undervisning, så kan du lige her se et stort udvalg af skoletavler.

Skoletavler – et hav af muligheder

Når det kommer til skoletavler, har du altså et hav af muligheder at vælge imellem. Du kan blandt andet vælge den helt klassiske kridttavle, som skal hænges op på væggen. Denne tavle fås i 16 forskellige størrelser, hvorfor der burde være en stor chance for, at du kan finde én, der passer perfekt til netop det, du skal bruge den til. Den mindste tavle er således 45×60 cm og den største tavle er 150×300 cm.

Er det dog ikke en sådan tavle, du ønsker, har du også mulighed for at købe en dobbeltsidet kridttavle på et mobilt stativ. Sådanne skoletavler er smarte, idet du kan skrive på begge sider af tavlerne, og så er de desuden særdeles nemme at flytte, hvis du har brug for at flytte fra lokale til lokale. Ønsker du således en fleksibel tavle, du kan flytte rundt med efter behov, bør du altså vælge en dobbeltsidet kridttavle. Disse skoletavler fås i 7 forskellige størrelser, hvor den mindste er 90×120 cm, og den største er 120×200 cm.

Sidst, men absolut ikke mindst, har du også mulighed for at købe en hejsetavle. En hejsetavle sidder fast på to søjler, og du kan helt selv justere tavlen, så den har præcis den højde, der passer til dig og dine behov. Du har desuden mulighed for at købe denne form for tavle med både én og to tavler. Sådanne skoletavler er smarte, idet de ikke skal sættes fast på væggen, men derimod står på gulvet. Du kan desuden få hejsetavler med både én og to tavler i 8 forskellige størrelser.