Hyggelige ting som du kan foretage dig med børnene


Kvalitetstid med børnene er ofte noget, som de fleste mennesker synes er hyggeligt. Der findes en masse forskellige aktiviteter, som du kan foretage dig sammen med dine børn, hvor det er sikkert, at I vil få en dejlig oplevelse med en masse grin og sjov.

Ideer til udflugter

Når man skal planlægge at lave noget sammen med børnene kan det ofte være en smule svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Hvad har de lyst til at lave, og hvad er der af muligheder?

  1. De fleste børn elsker vand, så en tur i svømmehallen eller en tur i badeland, vil være en oplagt mulighed. Her kan børnene få flere timer til at gå, og det er intet andet end sjovt at kunne plaske med vandet.

  2. Hvis I trænger til en hjemme hyggedag, måske en dag, hvor du har hentet børnene tidligere fra børnehave eller en stille og rolig weekend. Her har du muligheden for at tage børnene med i køkkenet, hvor I kan enten bage boller eller en kage. Du kan med fordel have målt og vejet tingene af inden I starter. På denne måde, kan børnene hælde ingredienserne ned i skålen.

  3. Fold børnenes og din kreativitet ud med at tegne eller male. Børn har en livlig fantasi, og det er derfor oplagt, at de kan få lov til at bruge hænderne. I kan enten lave perleplader, armbånd eller male på noget papir.

  4. Tag børnene i hånden og gå en tur i skoven eller nær en strand og få noget friskt luft.

Indretning af børneværelset

Måske trænger børneværelset til en lille oprydning, eller der gerne må komme nogen nye ting ind på børneværelset. Hvis børneværelset trænger til noget nyt, kan det være oplagt med nye Børneplakater/plakater til børneværelset, som I kan være med til at udvælge sammen. Se et udvalg af børneplakater her. Børneplakater/plakater til børneværelset kan I mikse sammen med nogen af de tegninger, som dine børn har tegnet, hvor i på denne måde kan lave en billedvæg.