Hjælp på din selvtillid i de hårde perioder i skolen


Som menneske går du igennem lidt af hvert. Både gode – helt igennem fantastiske ting, men også dårlige ting. Nogle ting kan du måske have så svært ved at få ud af dit system, at det langsomt æder dig op indefra – sådan kan det i hvert fald føles. Og det er overhovedet ikke en rar følelse. Du kan ende med at gøre din krop syg, hvis du ikke passer på. Du vil komme til at opleve hovedpine og svært ved koncentration, i nogle tilfælde kan du også komme ud for kvalme. Men hvad kan du gøre, når du ikke altid har nogen, du kan tale med?

Den magiske sten til dig

Nogle vil pege på en krystal og sige, at det bare er en dum sten, der ikke virker. Andre vil samle den op, rense den med røg eller rindende vand og passe godt på den. Et godt råd er, hvis du er den sidste. Krystaller kan nemlig hjælpe dig langt mere, end du lige kan tro. Hver krystal har et budskab og et bestemt punkt, de kan hjælpe på. En citrin er god mod eksamensangst og præsentationsangst. Den, du nok leder efter, er en pyrit. En pyrit er god til selvtillid, succes, manifestation og velstand.

Håbefulde guldgravere troede, det var guld

Når du ser en pyrit, kan den for det blotte øje ligne et stykke guld. Den er på sin vis også guld, når du har brug for hjælp på din selvtillid. Den vil fylde dig med styrke, robusthed og selvtillid. Du bliver dog også selv nødt til at arbejde for det. Nogle siger, at den er lidt ligesom et spejl. Når du først tør se dig selv og dine udfordringer i øjnene, så vil din pyrit være dit magiske våben. Den er endda også nem nok at rense – du skal blot bruge noget røg.