Giver skolen dig stress og gør dig deprimeret?


Især i de ældste klasser bliver skolen hård at klare sig igennem. Du bliver bombarderet med lektier og ting, du skal nå. Oftest er lektiernes og afleveringernes deadline også korte, og de kan komme til at ødelægge din søvn. Du kan blive stresset over den store lektiemængde og de mange opgaver, men det kan også lede hen til, at du bliver deprimeret. Hvis du ikke er forsigtig, kan du ende med at gå ned med stress eller depression, hvilket slet ikke er rart. Men da det er skole, og du er obligeret til at lave det, du får for, hvad kan du så egentlig selv gøre?

Søg hjælp udefra

Du har brug for nogen, du kan snakke tingene igennem med – det skal gerne være en person, du ikke ser til dagligt, og som du ikke har en anden relation til. Nogle vælger at opsøge en psykolog, måske har de allerede én i forvejen. Andre søger terapi eller hjælp fra kommunen eller lægen. Men hvis du gerne vil gøre noget, hvor du ikke behøver at tale, kan det være en god idé, hvis du opsøger en healer. En healer kan hjælpe på rigtig mange ting. Alt fra at lindre smerten i et sår til at rense dine dårlige tanker og energier.

Det er ikke en indbildning

Nogle vil garanteret fortælle dig, at healing bare er en indbildning, og det ikke virker. Men et afgørende element for healing er, at du tror på, at det faktisk vil hjælpe. Alle har lov til at være skeptiske, men du bliver nødt til at tro på det, for at det rent faktisk vil vise en forandring i dig. Selvom man ikke tror på healing, så kan det på nogle punkter stadig hjælpe. Det vil bare altid være stærkest, hvis du tror på, at det vil hjælpe dig og komme dig til gode.