Et surpriseparty for din gravide veninde


Der findes intet så skønt som gode veninder! Har du en veninde, som er i lykkelige omstændigheder, kan det bringe stor glæde at arrangere et babyshower for den kommende mor. Et babyshower har samtidig den fordel, at festen kan være en oplagt anledning til at samle alle veninderne. Således bliver det en festlig dag for alle, mens I fejrer det nye liv, der er på vej. Herunder vil du blive guidet til, hvordan du kan finde hoved og hale i surprise-konceptet, når det handler om et babyshower.

Lad det være en overraskelse

Et surpriseparty kan slå benene væk under enhver, fordi det er uventet for den, som er midtpunkt for festen. Desuden er det herligt at arrangere et surpriseparty. Dels fordi hemmeligholdelsen gør det ekstra spændende. Dels fordi fester bare er geniale til at skabe godt humør og god stemning!

Dette kan du tænke over, når du vil arrangere et surpriseparty:

  • Det er vigtigt, at du kender den, som festen er tiltænkt. Det nytter ikke at invitere 35 mennesker, hvis den kommende mor egentligt mest bryder sig om mindre forsamlinger. Her kan det være rigeligt at samle den tætteste flok veninder og sammen skabe en mindeværdig dag.

  • Overvej, om festen skal holdes hjemme hos dig, en anden veninde eller hjemme hos den gravide. Vil du gerne holde festen hos den gravide, er der lidt ekstra planlægning. Du må i så fald må alliere dig med en eventuel partner til din veninde eller på anden vis sørge for at få adgang til hendes hjem, så du kan pynte op og gøre klar.

  • Giv den gas med pynten. Et babyshower giver dig rig mulighed for at pynte overdådigt op. En klassiker er at bruge lyserøde farver til piger og lyseblå til drenge, men vælg de farver, du har lyst til. Tænk også over sjove lege og søde gaver til anledningen.