Er dit barn skoleklar? Find smarte skoletasker til piger og drenge


Det er et stort øjeblik, når din lille guldklump starter i skole. Falder snakken ofte på, hvilken rygsæk, som skal fyldes med bøger, penalhus og madkasse? 

 

Du finder et stort udvalg af skoletasker, som både opfylder forældrenes praktiske krav, og som får øjnene til at skinne hos den, der skal bruge tasken til daglig.

Vælg en skoletaske, hvor der er plads til en madkasse  med rum

Har du et eller flere skoleklare børn i huset, ved du med sikkerhed, at der følger en praktisk tjans med: Madpakken skal smøres hver dag.

 

Vil du lave en madpakke til dit barn, som er lækker efter mange timer i skoletasken? Når du lægger rugbrødsmadder, agurkestave og kiks i en madkasse med rum, kan du holde madderne adskilt. 

 

På den måde mikser makrelmadden ikke med ostemadden, og det vil med sikkerhed øge dit barns appetit, når madpakken trækkes op af skoletasken – så derfor er det en god idé at vælge en skoletaske, hvor du ved, madpakken nemt kan være 

Det kan være svært at vælge den rigtige skoletaske

Du har med stor sandsynlighed allerede fundet ud af, at der er stor forskel på skoletasker. Det gælder ikke kun taskens udseende, som dit skoleklare barn uden tvivl har mange meninger om. Der er også en en række praktiske funktioner, du som forælder vil have glæde af at få opfyldt.

 

Dine børn har brug for smarte skoletasker, som kan holde i mange år, og som har plads til alt fra madkasse til penalhus.

 

Ved du, hvordan du vælger de rigtige skoletasker?

Sådan finder du de rigtige skoletasker til dit barn

Det kan godt være, at det er skoletasker med Disney-motiver, der hitter hos dit barn, men udseendet er ikke altafgørende. Det er pasformen derimod.

 

Skoletasker skal passe til børnene året rundt, uanset om de er sendt af sted på en sommerdag med t-shirt eller er hoppet i den store flyverdragt på en kold vinterdag.

 

Du sikrer, at dine børn kan have glæde af deres skoletasker i mange år ved at give dem en taske, som kan reguleres. Efterhånden som barnet vokser, kan du tilpasse tasken, så den hele tiden sidder korrekt på ryggen.

Smarte skoletasker gør dit barn klar til skolestart

Sikkerheden skal være i top, når du sender de små, skoleklare elever afsted. Som den ansvarlige forælder du er, bør du derfor vælge skoletasker med reflekser, så dit barn kan ses i trafikken.

 

Skal dit barn have glæde af tasken i mange år? En madkasse med rum er praktisk, og præcis det samme gælder for skoletasker. Vælger du en taske med mange rum, bliver det lettere for dit barn af finde bøger, penalhus og gymnastiktøj uden hjælp.