Den næste fede udflugt for klassen eller vennegruppen


Mange undersøgelser viser, at man lærer bedst, når man ikke sidder på skolebænken. Men det er selvfølgelig vidt forskelligt fra person til person. Nogle lærer bedst, når de får lov til at sidde og arbejde selv, mens andre lærer bedst, når de sidder og arbejder i grupper. Det er dog altid rart at komme lidt væk fra skolebænken for at lave noget helt andet end skole. Derfor er udflugter og pauser en måde for elever at koble af fra de mange timers læring på. Det kan du garanteret nikke genkendelse til.

Ekspeditionen til stranden vil altid være et hit

Danmark er et land omringet af vand og kyster, derfor har næsten alle skoleklasser været på en udflugt til stranden. Det kan være alt fra strandvandring og sandslotsbygning til affaldsindsamling. Det er dog altid ret hyggeligt at tage en tur til stranden, for at I kan tage en pause fra skolearbejdet. Måske tager du også med dine venner på stranden i fritiden, for at snakke, bade eller lede efter sten – eller rav. Rav er eftertragtet af alle rundt om i verden, og særligt nordisk rav er eftertragtet af kineserne, da de siger, at det bringer ro til sjælen. Med ravlygter får du og dine venner eller din klasse mulighed for at finde rav hurtigere end ellers.

Det dyrebare rav

Rav vejer sin egen vægt i guld, og du kan få mange penge få det. Men udover at være dyrebart i penge, så er det også dyrebart for din sjæl. Kineserne siger, at hvis du hænger et stykke rav i en kæde om halsen, kan det gøre underværker for sjælen. Når ravet rører din hud, vil ravets egenskaber trænge ind i din krop og din sjæl. Kineserne siger, at ravet bringer livsenergi til den, der bærer det. Men en ravlygte vil du nemmere kunne finde nøglen til fornyet livsenergi.