Cewec Tibet garn – ualmindeligt blødt og perfekt til sweatre


Står du og mangler det helt perfekte garn til dit næste strikkeprojekt, så du kan komme i gang med din næste trøje, dit næste tørklæde eller blot noget helt tredje? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om det yderst lækre Cewec Tibet garn, der netop er velegnet til blandt andet trøjer og tørklæder. Garnet er ubeskriveligt blødt og så har det endda en ualmindeligt lang løbelængde, så du ikke skal frygte at løbe tør! Køb Tibet garn her, og strik således en lækker trøje til enten dig selv, eller til en du holder kær.

Cewec Tibet garn i flotte farver

Det fantastiske Cewec Tibet garn består af 24% Yak garn, 55% Merino uld samt 21% Polyamid. De 24% Yak garn tilføjer desuden en utrolig kvalitet til dette garn, hvorfor Cewec Tibet garn også er noget af det mest luksuriøse garn, du kan forestille dig. Det er ultrablødt, ultralet samt ultralækkert – og så kan du endda få det lækre Tibet garn i farver, der falder lige i din smag. Du har nemlig et hav af forskellige farver at vælge imellem, hvorfor det er muligt at strikke blandt andet sweatre i én lækker farve samtidig med, at det er muligt at strikke sweatre og andet lækkert i flere forskellige farver, så du kan kreere nogle helt unikke mønstre og designs. Idet det lækre Cewec Tibet garn er så blødt og let, er det også yderst velegnet til selv den mest sensitive hud, hvilket betyder, at du med stor fordel også kan strikke trøjer, sjaler og tørklæder til dine børnebørn, idet den sarte børne hud sagtens kan tåle dette garn.

Garn med en lang løbelængde

Cewec Tibet garn strækker utroligt langt, idet der er intet mindre end 190 meter garn på 25 gram, som hver nøgle af dette luksusgarn indeholder. Garnet er således ikke blot en super blød og lækker løsning til ethvert strikkeprojekt, men det er derudover også super langtidsholdbart, hvorfor du har mulighed for at strikke flere forskellige emner af garnet. Dette giver dig mulighed for blandt andet at strikke en sweater og et tørklæde, der matcher. Er din interesse for dette lækre garn således blevet vakt, skal du blot følge linket øverst i artiklen, hvorfor du vil finde et stort udvalg af Cewec Tibet garn.