Vil du gerne lave strikkeprojekter med en garntype, der er lidt mere spændende end de andre? Så læs med her


Kan du godt lide at strikke, eller skal du til at begynde med det? Så skal du have noget garn. Der findes virkelig mane forskellige garntyper på markedet, der både varierer udseende- og kvalitetsmæssigt. De fleste garntyper er for eksempel uden glitter, men der findes altså også garntyper, der glitrer. Denne type garn kaldes effektgarn, og den tilføjer dine strikkeprojekter en luksuriøs og spændende detalje.

Effektgarn er kendetegnet ved en meget tynd og elegant tråd, der har fået sat små fine pailletter på. Selvom tråden er tynd, er snoren altså stadig super stærk og holdbar, og derfor skal du ikke være nervøs for, om dine projekter går hurtigt i stykker. Det bør også nævnes, at effektgarn kan bruges til rigtig mange forskellige projekter. Så uanset om ønsker at strikke et par bukser, en fin trøje eller et halstørklæde, kan du sagtens bruge effektgarn. Du kan også lave søde detaljer med effektgarn i strik til børn, hvis du eksempelvis har en ny i familien, som du ønsker at tildele noget fint strikttøj. Den elegante tråd og shimmereffekten på den gør virkelig, at dit projekt bliver mere spændende og lækkert, og at dine strikkeprojekter kommer til at skille sig ud.

Udover at effektgarn er super fedt, fordi det har denne glimmereffekt, så kan du også finde garntypen i mange forskellige farver. Det betyder altså, at uanset hvilket projekt du skal i gang med, og uanset hvilke farver ud ønsker at bruge, kan du bruge effektgarn. Så hvis du eksempelvis ønsker at lave endnu mere spil i dine kreationer ved at lave striber med forskellige typer effektgarn, kan du også gøre det. Du kan naturligvis også bare vælge at sammensætte noget normalt garn med noget effektgarn, da dette blot vil give lidt mere liv og deltalje til dine kreationer.