Sy selv til dine børn


Elsker du også at være kreativ med din symaskine? Her finder du en guide til, hvilket stof du skal bruge, og hvad du kan sy med det.

Hvilket stof skal du vælge?

Når du skal vælge stof, er det vigtigt at undersøge kvaliteten af stoffet. Især hvis det er noget til kontakt med huden. Det er ikke rart at gå rundt i tøj, der kradser, og det kan også finde på at irritere dit barns hud.

Manges favoritstof er Liberty stoffet. Det er et eksklusivt kvalitetsstof fra London, og det har en pæn og elegant overflade, der egner sig perfekt til at være i kontakt med huden. Der fås mange forskellige smukke mønstre; både elegante, diskrete og farverige og både for børn og voksne, og de kan være svære at modstå. Find alt det nyeste fra Liberty Stof her til de fineste børnekjoler, jakker, tasker mm.

4 tips til hvad du kan sy:

Man kan sy adskillige flotte ting af Liberty stof, og herunder ser du nogle få tips til, hvad du kan sy til dine børn.

  • En kær kjole i noget smukt blomstret stof til din lille pige.
  • Accessories som elastikker, sløjfer, armbånd mm. Disse ting er nemme at sy, hvis du ikke er øvet i din symaskine, og dit barn vil elske en sød sløjfe, som eventuelt kunne limes på et spænde og sættes i håret.
  • Hagesmæk, bodystocking eller sokker til de mindre børn er et hit blandt mange.
  • Tæpper eller puder. De søde mønstre er perfekte til en pude til dit barn. Til din dreng kan du sy en sød pude med dinosaurer på, og til din pige er et fint lyserødt print lige sagen. Dertil kan du også sy et matchende tæppe.

Dette er bare nogle få af de uendeligt mange muligheder for, hvad du kan sy. Det er bare om at komme i gang.