Sko med god samvittighed til dig og dine børn.


Vores fødder fortæller os en del om os selv. Blandt andet om vi går i forkerte sko eller for småt fodtøj. Særligt børn er ikke gode til at fortælle, om skoen sidder korrekt, så det er derfor en god idé at investere i korrekt fodtøj.

Bæredygtighed komfort

Vi ved efterhånden, at tøj er en af de store klimasyndere. Den gode vane skal langsomt implementeres i vores hverdag. Flere designere og modevirksomheder begynder at tænke bæredygtighed ind i en branche, der indtil videre har et ret blakket ry, når det gælder belastning. Den nye generation af designere bliver ligeledes, på deres uddannelse, bedt om at indtænke bæredygtighed, når de skal udvikle nye kollektioner.

Sko er en af de ting, der ikke altid er så smarte at købe på genbrug, da skoen helst skal forme sig efter ens egne fødder. De forkerte sko kan gøre mere skade end gavn, lige meget hvor smukke de er. I disse tider er det fedt at kunne støtte de virksomheder, der går foran og tilbyder bæredygtige muligheder til forbrugeren. Næste gang du står over for din næste shoppetur, så overvej om det måske var noget med et lidt mere bæredygtigt alternativ til indkøbskurven.

Hvis du leder efter bæredygtigt fodtøj, så kan du finde inspiration hos et brand som Nature sko, der har udviklet sko i et bæredygtigt materiale, som indtænker genbrug på en smart måde. De er samtidig ret fede, så både børn, unge og du kan være med.