Serendipity – børne- og babytøj


Skal du til at være forælder for første gang eller måske endda for tredje gang, og leder du efter det helt perfekte tøj til den lille ny? Så kan du med god grund kigge på børne- og babytøjet fra Serendipity. Her er et stort udvalg, og du finder med garanti noget der falder i både din og dit barns smag. Tøjet fra Serendipity egner sig særligt godt til børn, der elsker at være aktive hele dagen lang. Dette tøj er nemlig utrolig holdbart og på samme tid behageligt for barnet at have på. Tøjet er skabt af utrolig bløde tekstiler, som også er med til at holde dit barn varmt hele dagen. Du kan her finde det store udvalg af tøjet fra Serendipity.

Økologisk og bæredygtigt

Hvis dit barn døjer med følsom hud eller allergier, er det vigtigt, at han eller hun ikke bliver klædt i tøj, der er fyldt med kemikalier, da dette kan resultere i udslæt og irriterende kløen. Tøjet fra Serendipity er GOTS-certificeret, hvilket vil sige, at det ikke indeholder spor af kemikalier og er samtidig fremstillet af økologisk bomuld. Bæredygtighed er også i stor fokus, når det kommer til børnetøjet fra Serendipity.

Alle børnetøjskollektioner fra Serendipity har et klassisk, nordisk design, som kommer til udtryk i fine farver og simple men flotte designs. Inspirationskilden til tøjets design er naturen, og meget af sommertøjet bærer præg af lyse pastelfarver, som giver dit barn det perfekte outfit til en dejlig sommerdag. Til vintermånederne finder du også dejlig varmt og smart børnetøj. Du finder alt fra fine t-shirts til varme heldragter, kjoler, striktrøjer og leggings hos Serendipity. Du skal ikke være bange for at skulle tømme pengepungen, da tøjet fra Serendipity ligger til helt fair priser, og både dig og dit barn vil med garanti blive glad for dette tøj. Dit barn bliver ikke udsat for usunde kemikalier i disse bløde tekstiler, samtidig med at der er rigelig med plads til sjov og bevægelighed. Alt i alt den helt rette løsning til dig, som skal være forælder, og mangler et stort udvalg af tøj til dit barn.