Sådan finder du den perfekte bryllupskjole


At finde den perfekte brudekjole kan være enormt svært. I dag flyder der med muligheder for design af bryllupskjolen. Det kan nemt blive både forvirrende og stressende, hvis man ikke kan finde en god brudekjole inden brylluppet. Men frygt ej – denne guide vil gøre dig klogere på et par tricks til, hvordan du finder den perfekte brudekjole.

Her kan du desuden læse og finde meget mere inspiration til brudekjoler.

Bestem din stil

For at finde den helt rigtige brudekjole, er det smart at bestemme sin stil. Er du til det simple eller det overdådige? Farver eller ej? Der er meget at tage stilling til, så det er bare om at vælge. Når først du har fået bestemt din stil i grove træk, er det lettere at vælge kjoler til og fra.

Find den gode udskæring

Det er ikke kun stilmæssigt, at kjolen passer bedst – det er også kropsmæssigt. Hvis du vil sikre dig, at din kjole er smuk på dig, er du også nødt til at sikre dig, at den passer til din krop – og der er udskæringen et godt sted at starte.

A-linen egner sig bedst til kvinder med enten pæreform eller timeglas-figur, mens det store skørt er bedst til pæreformede, slanke og høje kvinder. Underdelen er nemlig ret stor, og derfor kan man hurtigt se større ud, hvis overkroppen ikke er mindre.

Er du petit? Så overvej denne type kjole

Hvis du er petit, ønsker du sandsynligvis at syne højere i din brudekjole. Det er bestemt også muligt. Sørg for at vælg en kjole, der forlænger din krop. Det er specielt kjoler uden for mange detaljer, en kjole med A-snit og absolut ikke store prinsessekjoler.

Bestil tid hos en skrædder

Sidst men ikke mindst kan det være en god idé at bestille tid hos e skrædder – så er du nemlig sikker på, at kjolen passer til dig.