Sådan får du din garderobe under kontrol


Kender du også det med, at dit tøjskab rigtig hurtigt kommer til at ligne et stort rod? Du bliver langt mere motiveret til at eksperimentere og finde nogle fede sæt tøj om morgenen, når der er styr på dit skab. Her kan du få nogle tips til, hvordan du bedre kan holde din garderobe under kontrol.

Sortér ud i din garderobe jævnligt

Du køber garanteret jævnligt nogle nye ting til din garderobe, men hvor tit sætter du noget tid af til at rydde lidt ud? Hvis ikke du husker at rydde ud i din garderobe en gang imellem, er det, at det pludselig vil blive rodet og uoverskueligt. Der er ingen grund til at have ting liggende, som du alligevel aldrig kommer til at bruge. Det kan være, at du noget liggende, som ikke er din stil længere, eller som du ikke kan passe. Når først du får skabt lidt mere plads, er det lettere at danne sig et overblik.

Overvej dine fremtidige køb nøje

Hvis ikke du overvejer dine køb nøje, kan du nogle gange komme til at købe nogle ting, som du faktisk slet ikke kommer til at bruge. Det kan f.eks. være, at du lader dig lokke af et godt tilbud, selvom det faktisk slet ikke er noget, som du har brug for. Når du gerne vil have din garderobe kontrol, kan du prøve at overveje dine køb mere nøje og f.eks. spørge dig selv:

  • Kommer jeg til at bruge denne mere end 10 gange?

  • I hvilken anledning vil jeg bruge denne?

  • Ville jeg købe denne, hvis ikke den var på tilbud?

Når du spørger dig selv om den slags, kan du hurtigt få en bedre idé om, hvorvidt du faktisk bliver glad for den ting, som du overvejer at købe. Det er lige meget om det handler om et par Ecco herresko eller en ny polo.