Sådan holder du dit barn varmt og tørt i de kolde måneder

Sådan holder du dit barn varmt og tørt i de kolde måneder

Den danske vinter er kendetegnet ved både kulde og regn, men som udgangspunkt stopper det hverken børnehaver eller skoler for at sende deres børn ud og nyde det danske vejr, selv på trods af både regn og sne. Derfor er det utroligt vigtigt at du som forældre tager ansvar for at dit barn er korrekt påklædt, for blandt andet at minimere risikoen for sygdom, men også blot for at dit barn ikke går og har det ubehageligt. Vil du også have inspiration til hvordan du gør dette, kan du læse videre her.

 

Sørg for at dit barn har adgang til regntøj og skiftetøj

Børn er fra naturens side ofte meget vilde væsner, når de er udenfor går det sjældent stille for sig. Derfor er det vigtigt at anskaffe barnet ordentligt regntøj, så de i kampens hede ikke bliver gennemblødte i tilfælde af regn. Herudover det også vigtigt at du som forældre forventer det værste, og at du derfor har sørget for at placere skiftetøj på barnets institution.

 

Kast dig ud i dine egne små eller store strikke projekter

Nogle af de mere udsatte områder når dit barn befinder sig udenfor er både hænder, ører og fødder. Du skal heller ej undervurdere hvor vigtigt det er at have en god trøje indenunder den tykke vinterjakke. For at holde disse kropsdele varme kan du med fordel kaste dig ud i dine egne små strikkeprojekter, i form af at lave forskellige vanter, sokker og huer. Herudover kan du også når du har fået noget erfaring kaste dig ud i at strikke små søde og varme trøjer. Strik silkeblødt tøj til de mindste, med lækre garner af Kashmir, forhør eventuelt også dit barn hvilke farver de ønsker, dette sikre at de ikke kan andet end at elske disse trøjer af Kashmir, som samtidigt holder dem varme.