Køb kvalitets hestefoder fra Amequ by Dangro


Er du på udkig efter noget nyt foder til din hest? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om det lækre hestefoder Amequ by Dangro, som er foder af absolut højeste kvalitet. Amequ by Dangro består desuden både af foder samt tilskudsfoder, hvilket giver dig mulighed for at fodre din hest med præcis det, som den har brug for. Derudover har du mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige fodertyper, og her er der blandt andet tale om müslifoder, lucerne og mash. Ønsker du således at afprøve det yderst lækre foder på din hest, kan du lige her se et stort udvalg af hestefoder fra Amequ by Dangro.

Danske kvalitetsråvarer

Navnet Amequ kommer fra det latinske ord for kærlighed, amor, samt det latinske ord for hest, equus. På denne måde afspejler seriens navn også hele filosofien, der ligger bag udviklingen af de lækre produkter i denne serie. Dangro har nemlig stor fokus på, at vi gennem fodring af kvalitetsråvarer og korrekt sammensætning, har mulighed for at tilbyde vores heste den absolut bedste forudsætning for et langt og sundt liv. Derfor går Dangro heller aldrig på kompromis med kvaliteten på deres råvarer, hvorfor hele produktserien er fremstillet med GMO frie råvarer. Hvor det har været muligt, er råvarerne, som indgår i produkterne fra Amequ by Dangro, desuden blevet produceret lokalt her i Danmark.

3 forskellige typer mash fra Amequ by Dangro

Ønsker du at fodre din hest med mash fremfor andet foder, så er der i Amequ by Dangro serien 3 forskellige typer mash, som alle er udviklet til at opfylde forskellige behov. Derudover har de alle tilfælles, at de er uden korn, med masser af fibre samt tilført naturlige næringsstoffer gennem urter.

Den ene er en urtemash, som er lækkert, kalorierig og velsmagende og som derudover indeholder omega-3. Den anden er en metamash, som er sukkerfri og uden korn. Denne mash er udviklet specielt til EMS heste, hvor det ønskes at tilføre mindst mulig sukker. Den sidste er en after work mash, der er særligt udviklet til brug efter en hård træning, hvor hesten har svedt meget. Denne mash tilfører hesten essentielle næringsstoffer, som hjælper hesten med at restituere.