3 tips til strik, der holder dit barn varm i efteråret


Er du en af dem, der elsker at nørkle med det lækreste garn? Og kaster du dig ofte ud i de fineste kreationer til de mindste i familien? Så får du her 3 tips til, hvad du skal gå i gang med at strikke, og som med garanti kan holde dit barn varm i efteråret.

  1. Handsker og huer – der er noget helt særligt ved hjemmestrikkede luffer og varme huer. Det bløde garn luner godt om fingre såvel som ører, og så kan du lave alt lige fra farverige huer med pom pom’er til søde handsker.

  2. Halstørklæder og halsedisser – et af de steder på kroppen, der især er vigtig at holde varm i efteråret, er halsen og nakken. Det er dog svært at holde det stykke mellem jakken og huen varm, men med en blød halsedisse eller et lækkert halstørklæde er det muligt.

  3. Trøjer og cardiganer – strik en trøje eller en fin cardigan af eksempelvis uld, og vær sikker på, at dit barn har det godt lunt under jakken. Også selvom tiden går med hyggelig leg på legepladsen.

Du kan med fordel gå i gang allerede nu med det næste nørkleprojekt, så dit barn er godt klædt på, når de lave temperaturer indfinder sig dette efterår.

Vælg det helt rigtige garn

Når det kommer til valg af garn, er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige. En tyndt garn uden gode varmeegenskaber er ikke meget værd, når vinden raser. Sørg derfor for at gå med en lækker uld eller bomuldsgarn – kombiner eventuelt bomuld med mohair for et ekstra blødt og lækkert resultat.

Der findes heldigvis rigtig mange brands at vælge i mellem, så det er bare med at finde din favorit. Prøv eventuelt det lækre Sandnes garn, der både er nemt at arbejde med, og med garanti kan holde dit barn varm dette efterår.