Find din efterskole på Sjælland


  • Tag på et efterskoleophold, hvis du gerne vil opleve det/de sjoveste og bedste år i dit liv, med massere af fede oplevelser, samt møde dine bedste venner for livet. Et eller flere skoleår, hvor du både kan fordybe dig fagligt og kreativt, men også udvide dine sociale kompetencer.

På en efterskole opnår du hurtigt tryghed, nærhed, frihed og ansvar. Du vil komme hjem som et mere voksent menneske, der nu er blevet bedre til at tage ansvar for dig selv.

På en efterskole er der plads til, at du kan være helt dig selv og du skal ikke være bange for at være anderledes, da der er et hav af forskellige personligheder.

Du vil komme til at gro meget på et eller flere efterskoleår, få venner, der føles som familie og generelt blive klogere på livet.

Hvis du søger på efterskoler Sjælland er Odsherreds Efterskole til at anbefale. Odsherreds Efterskole er en efterskole beliggende på Sjælland, på sin egen lille ø midt på den udtørrede Lammefjord, omgivet af havet og omkranset af bakker.

De har mange forskellige slags interessefag som eksempelvis musik, kunst, medie og dans.

Hos Odsherreds Efterskole arbejder de med at tage lederskab og ansvar, samt at kunne fungere i en gruppe af mennesker, med vidt forskellig baggrund.

Du vil også komme til at arbejde med dine værdier og holdninger til dig selv, livet og til de mennesker, der er omkring dig – det får du nemlig brug for igennem livet, i vores globaliseret verden i konstant forandring.

Hos dem vil du få en niveaudelt undervisning på alle fag. Det betyder altså, at du altid vil få en undervisning, der tager udgangspunkt i, hvor du er og hvor du gerne vil bevæge dig hen.

Regler og værdier

Hos Odsherreds efterskole skal alle føle sig hjemme og trygge.

Du skal behandle lærerne med respekt og have tillid til dine medmennesker – hvis man har det kan alt lade sig gøre og problemer kan nemt løses.