Vigtig forkælelse af mor på den grønne måde


Annonce: Artiklen er reklame

Tiden med en lille ny er en utrolig spændende og smuk periode for alle nybagte mødre. Når det så er sagt, er det også en udfordrende og hård tid, da alle ens egne behov skal sættes til side for babyens. Derfor kan mor nemt komme til at trænge til noget selvforkælelse, der kan være med til at give lidt ro og glæde i hverdagen.

Hvad selvforkælelse er, er naturligvis helt afhængig af den enkelte kvinde – men det gælder for de fleste kvinder og mødre, at de holder af lækkert modetøj i god kvalitet.

Hvis man som mor vil forkæle sig selv, mens man alligevel går derhjemme og har rigeligt med tid, kan det at finde modetøj på nettet og få det leveret lige til døren være den perfekte måde at aflaste sig selv en smule. Og hvis du handler hos Chopin, kan du samtidig forkæle dig selv med grøn og god samvittighed.

En mere miljøvenlig løsning

Miljøet er måske ikke det første, man tænker på, når man har hænderne og tankerne fulde af den lille ny. Men idet vi står med en overbelastet klode, er det utroligt vigtigt – ikke mindst for de kommende generationer – at vi alle sammen gør en indsats for at vælge den grønnere vej.

Det kan også du, som vil forkæle dig selv i tiden efter fødslen, gøre ved at handle hos Chopin. Det er ikke alene en populær modebutik i Charlottenlund med et stort udvalg af modetøj, men også en virksomhed med fokus på den grønne omstilling. Nethandel og modetøj er måske ikke lige det, man først ville forbinde med grønne løsninger og en mere miljøvenlig tankegang. Men Chopin har på flere områder fokus på at mindske deres klima- og miljømæssige aftryk.

Det ses eksempelvis på, at de er medlem af den grønne forening noco2.dk. Når du handler på en hjemmeside med det grønne badge i bunden, er du med til at gøre en grøn forskel for vores allesammens miljø.

Forny garderoben med lækre nye ting

En grøn tankegang behøver ikke være kedelig – lang fra. Selvom Chopin er en grønnere modebutik, end dem du måske er vant til, er udvalget ikke mindre eller dårligere.

Tværtimod kan du findes nærmest hvad som helt i webshoppen, som samtidig er 100% CO2-neutral. På den måde kan du forny garderoben og shoppe alt fra hatte til sandaler med god og grøn samvittighed. Nethandel er den oplagte løsning til kvinder på barsel, da der er rigeligt med tid til at kigge de mange muligheder igennem, når den lille sover. På den måde kan du bruge tiden fornuftigt og samtidig forkæle dig selv, hvilket kan give lidt ekstra mentalt overskud.

Når det så er tid til at vende tilbage til arbejdsmarkedet, kan du være sikker på at se fantastisk ud i nyt og lækkert modetøj. Hvis du som nybagt mor trænger til lidt selvforkælelse, kan du altid starte med lidt lækkert tøj til klædeskabet. Det er altid et godt sted at starte.