Tag stressen ud af feriebookning


Det er altid lidt et sats at tage et nyt sted hen. Særligt, når der er børn med på rejsen. Omvendt gider du heller ikke bo på et ferieresort, hvor I ikke kan lave et eneste måltid selv, og hvor I alle må dele 1-2 værelser, for at det ikke bliver for dyrt.

Slå koldt vand i blodet. Der er metoder, som gør feriebookningen langt mindre stressende.

Vælg en destination I kender

Hvis I vælger en destination, hvor I har været før, så ved I nogenlunde hvad I kan forvente. Ungerne elsker at komme tilbage til steder de her gode minder fra, og hvis ungerne har en god ferie, så har du og din partner også en god ferie.

Det er trygt og rart, at vende tilbage til en kendt feriedestination, og når I lærer stedet at kende over flere omgange, vil I også være mere trygge ved at udforske området i nærheden.

Det bliver mindre stressende, når du skal booke, fordi du ved hvad du kan forvente, og du ved hvad du skal booke. Bare det samme som sidst, tak.

Lej feriebolig i god tid

Hvis I vil have den samme feriebolig som sidste år, så skal I være i god tid. Der er med garanti andre end jer, der har opdaget hvor formidabel boligen er, så book gerne op til et år i forvejen hvis du kan. Det har også den fordel, at så er bookningen overstået og du kan bekymre dig om andre ting.

Selv hvis det ikke er en feriebolig du har prøvet før, så book i så god tid du kan. Det lille flueben ud for ”book ferie” er balsam for sjælen.

Køb feriebolig

Har du mulighed for det, så overvej at købe en feriebolig. Har du en favoritdestination, du altid vender tilbage til, for eksempel Mallorca, hvor du er sikret en solrig sommerferie, så er det enormt befriende at eje sin egen feriebolig på Mallorca. Så skal du aldrig mere booke en feriebolig, og kan nøjes med at købe flybilletter. Dejligt nemt og bekvemt.