Inspiration til laminatgulve


Går du og overvejer et nyt gulv?

Så ved du måske allerede at udvalget af gulvtyper er stort.

Mange falder forståeligt nok, for fordelene ved et laminatgulv.

Selvom du begrænser dig til denne gulvtype, er udvalget stadigvæk meget bredt.

Et godt sted at søge inspiration er ved FlotteGulve.dk som har et stort og bredt udvalg af laminatgulv.

Fordelene ved laminat er mange, men noget af det bedste ved et laminatgulv er at det er slidstærkt, set i forhold til nogle af de andre gulvtyper.
Det kræver heller ikke en masse vedligehold, som du måske kender det fra et trægulv?

Tværtimod behøver du ikke meget andet end at gøre det rent i en velegnet sæbe og eventuelt at give gulvet en laminatpleje en sjælden gang imellem for at være god ved det, hvis det skulle være nødvendigt. Så det er ikke vedligehold af dine gulve, du skal tænke over i en travl hverdag, hvis du har valgt et slidstærkt laminatgulv.

Tværtimod er et laminatgulv en gulvtype, der lader dig bruge dit hjem.

Uanset om du gerne vil have et gulv, der ligner træ eller noget helt andet, kan du med stor sandsynlighed finde et gulv der passer til lige præcis din smag.

Laminatgulve kommer nemlig i mange forskellige designs.
Et laminatgulv er nemlig lavet med et print lige under overfladen. Dette print gør det muligt at få det til at ligne alt fra natursten til et ægte trægulv.

Laminatgulve er i dag meget naturtro og de fleste vil ikke kunne se forskel på et ægte trægulv og et gulv med laminatoverflade.

Når du leder efter et nyt gulv, er der meget inspiration at finde på nettet. Både på google og på instagram er der rig mulighed for at lade sig inspirere til gulve.

Det kan for de fleste være en fordel at tage en fagmand med på råd, allerede i inspirationsfasen. Så man på denne måde sikrer sig, at ens ønsker imødekommer ens behov bedst muligt.