Hulmursisolering – slip af med høje varmeregninger


Går du med tankerne om at få foretaget en hulmursisolering? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om hulmursisolering samt de forskellige måder, de kan foretages på. En hulmursisolering kan blandt andet sikre dig en lavere varmeregning, og døjer du således med tårnhøje regninger fra dit varmeselskab, kan du med stor fordel overveje at få foretaget en hulmursisolering. Ønsker du desuden at få et uforpligtende tilbud, kan du lige her få et godt tilbud på hulmursisolering.

Sådan foretages en hulmursisolering

Er ydervæggen i dit hus således ikke isoleret tilstrækkeligt, kan en hulmursisolering nemt og hurtigt være løsningen. Med en sådan isolering kan du nemlig forholdsvist nemt efterisolere ydervæggen, idet der blot skal bores et lille hul, så hulrummet mellem den forreste og bagerste mur kan udfyldes med isoleringsmateriale. Det er dog vigtigt at være sikker på, at dit hus egner sig til en hulmursisolering som det første step – hvis ikke, skal der foretages nogle små reparationer inden proceduren går i gang. Der findes tre populære typer af materiale, som er dem, der oftest bliver anvendt indenfor hulmursisolering. Her er der tale om mineraluld, som består af sten og glas, papir uld og flamingo. Det er desuden vigtigt at vælge det helt rigtige materiale til netop dit hus, idet hulmursisoleringen skal lede varme så dårligt som muligt. På denne måde siver varmen ikke ud af dit hus, og du vil dermed få et mindre forbrug af varme.

Hvorfor skal jeg få foretaget en hulmursisolering?

En indikator på, at dit hus er dårligt isoleret, er således et højt varmeforbrug. Du kan dog også blot tjekke, om dit hus’ ydermure føles kolde om vinteren. Trækker det desuden ved ydermurene, er det også en stærk indikator på, at dit hus trænger til en hulmursisolering. Er du rigtig uheldig, udvikler den manglende isolering i hulmuren sig til skimmelsvamp. Dette sker, da de kolde ydermure kan have tendens til kondensdannelse. Det betyder, at du med en hulmursisolering ikke blot vil få en lavere varmeregning, men også et væsentligt bedre indeklima. Idet det er særdeles skadeligt for dit helbred at leve i fugtige omgivelser, især områder med skimmelsvamp, er det således utroligt vigtigt, at du reagerer hurtigt, hvis du finder ud af, at dit hus ikke er tilstrækkeligt isoleret.