Giv børneværelset mere system


Hvis børneværelset i dit hus altid flyder, og der bare aldrig kan blive helt rent, kan det være en god ide at give det mere system. Det kan være en god ide at give alting en bestemt plads, så man ved, hvor det skal stå, når der ryddes op. Det kan gøres på forskellige måder – du kan købe opbevaringshylder, kassettestativer eller andet slags opbevaringsplads, til at opbevare ting i. Det kunne være legetøj eller andre småting, som altid ender med at ligge rundt omkring og flyde, og få værelset til at se rodet ud. Disse slags opbevarings ting kan du finde hos mas-høvik a/s.

Husk: et børneværelse skal være til børn

Selvom det kan være fristende at opdele alting på børneværelset i kasser og forskellige systemer, er det ikke alt, der burde pakkes væk. Et børneværelse er trods alt til børn, så det behøver ikke se 100 procent opryddet ud hele tiden. Det gør ingenting, at der ligger lidt legetøj på gulvet engang i mellem, eller at alt ikke er fuldstændig sorteret. Det er ikke en dårlig ting at give tingene et system, men det er bare vigtigt ikke at overdrive det.

Sådan gør du børneværelset både hyggeligt og ordenligt

Der er en hårfin grænse mellem et normalt børneværelse og et rodet børneværelse. Derfor kan det være svært at gøre børneværelse hyggeligt og samtidig ordenligt. Du kan starte med at sortere de ting, som alligevel ikke bliver brugt så meget, og som ikke ser pænt ud, når det ligger og flyder. Det kunne være Lego eller andet legetøj. Du kan sagtens sortere det, så det kan findes frem igen, når der skal leges med det. Samtidig med at det pakkes væk, kan der sagtens være andre ting fremme. Det kunne være dukker eller andet. Sådan holder du værelset både hyggeligt, men også ordenligt.