Få en bedre trivsel for dine børn i skolen


Hvordan står det til med de kære små og deres skolegang? Springer de ud af sengen om morgenen og glæder sig til at se deres klassekammerater? Eller holder undervisningen og lektierne dem holdende i sengen?

Hvis det sidste er tilfældet, kan det være, at dit barn skal have styr på, om der er styr på de basale ting. Er dit barn syn godt? Det kunne være, barnet mangler en synsprøve, der kan hjælpe læsningen lidt.

Og så husk nu, at alle mennesker trives bedst i dejlig og behageligt tøj.

Måske er det synet, der volder problemer

Desværre er der rigtig mange børn, der ikke får tjekket op på deres syn, før langt efter der er behov. Det vil du gerne være med til at ændre, så dit barn kan læse bogstaverne i de små hæfter.

Hvis du tænker, at dit barn måske ikke har det allerbedste syn, så er det måske tid til en synsprøve? En synsprøve er ikke noget forpligtende, men en lige så god ide som at tage til sundhedssygeplejersken.

Det er altid bedst at være på forkant med disse ting, så det kan forarbejdes bedst muligt.

Det kunne også være, at det ikke var synet, men måske er det ordblindhed, der driller. Det anses nogle gange som et tabu at indrømme, at læsefærdighederne ikke er særligt gode.

Sådan skal det ikke være. Hvis der er tale om ordblindhed eller nedsat læsefærdigheder, skal det for alt i verden ikke gemmes væk. Problemet bliver kun skubbet ud i fremtiden.

At have gode færdigheder i dansk er en forudsætning for et godt arbejdsliv. Hvordan skal du kunne skrive en ansøgning, hvis du ikke kan finde ud af at stave. Så vær ikke bange for udfordringen, mød den med de rette intentioner i stedet.

Rart og behageligt tøj er nødvendigt

Det kan måske ikke direkte oversættes fra trivsel til behageligt tøj. Men der er faktisk en forbindelse.

At dit barn har tøj, som de føler sig glade for og tilfredse i, og som godt må blive svinet til er helt nødvendigt.

Det kunne være børnetøj i Hummel, som giver dit barn et smil på læben, når de står op om morgen. Eller endnu bedre, de tænker slet ikke over, hvad for noget tøj de tager på kroppen, de tager det bare på.

Det kan du opleve med noget lækkert og behageligt tøj fra Hummel.