Derfor bør du købe en kalender til skolestart


Der er en lang række af ting, som man skal købe til sit barn inden skolestart. Det kan være ting, såsom skoletasken, blyanter og penalhuset. Men der er også andre ting, som kan være gode at give til barnet inden skolestart. Her kan du læse om, hvorfor du bør købe en kalender til skolestart.

Der kan komme styr på lektierne med en kalender fra filofax

Lektier er noget, som er meget velkendt i skolen. Det er således vigtigt, at du sørger for, at dit barn har god mulighed for at holde styr på lektierne. Det kan barnet gøre ved brug af en kalender. Klik her hvis du ønsker at købe en passende kalender til dit barn.

Så kan dit barn sørge for at notere, hvornår lektierne skal være lavet. Der kan eventuelt også sættes et kryds eller et klistermærke, når lektien er lavet.

Der kan læres om datoer

Nogle børn har brug for lidt ekstra tid til helt at forstå det med datoer. Men hvis de så småt lærer at benytte en kalender fra filofax, kan de måske blive endnu bedre til at forstå datoer.

Der kan læres om ansvar

Ansvar er noget, som man kan lære om med tiden. Men det betyder ikke, at man ikke kan begynde at blive mere ansvarlig i en tidlig alder.

Når dit barn hertil får en kalender i hånden, så får det ansvar for at passe på den. Derudover øges ansvarsfølelsen, når kalenderen skal bruges til at huske lektier, legeaftaler eller vigtige beskeder fra lærerne.

Der kan smages til selvstændighed

Selvstændighed er også noget, som man så småt kan lære om, desto ældre man bliver. Når dit barn således begynder at bruge kalenderen fra filofax på egen hånd, kan det øve sig i at klare små opgaver helt selv. Det kan også give en stolthedsfølelse hos dit mere selvstændige barn.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *