Bliv klogere på mad – tag et år på efterskole


På de forskellige efterskoler rundt omkring i landet, findes der mange forskellige linjer. Der er derfor rig mulighed for at vælge en efterskole, hvor man kan lære noget om et emne, som man har stor interesse for. Mange efterskoler tilbyder meget sport, men der er også rig mulighed for at prøve kræfter af med for eksempel skuespil, gastronomi og e-sport. Hvis du har en stor interesse for mad, så kan det være en idé at vælge en gastronomi efterskole. Her får du rig mulighed for at lære om mad, og dette give dig et billede af, om du ønsker at arbejde med mad, når du bliver voksen.

Drømmer du om at blive kok, så er det en god idé at starte tidligt

Hvis du går med en drøm om at blive kok, så kan det være en stor fordel at arbejde med mad i en tidlig alder. Dette kan give store fordele i fremtiden, hvor du gennem dine erfaringer fra efterskolen allerede kan arbejde professionelt med mad. De bedste kokke i Danmark en passion for mad, og de har en kreativitet, som du vil få lettere ved at få, hvis du starter med at arbejde med mad i en tidlig alder.

Lær om mad på Bornholm

På Bornholm efterskole findes en gastronomilinje. På denne linje kan du få mange gastronomiske oplevelser og lære om ny Nordisk madkultur samt velsmag. Der er mulighed for at lære noget om mad, uanset om man allerede ved en masse om mad, eller om man starter fra bunden. Alle, der har en interesse for mad, kan tage et år på Bornholm efterskole, og de vil alle drage sig nye erfaringer. Når man laver mad, skal man have lov til at være kreativ, og man behøver ikke altid at følge den samme opskrift igen og igen. Her får du lov til at arbejde med dine egne idéer.