Vær sikker på at vælge den bedste DAB+-radio


Hvis man ikke er en ekspert, når det kommer til teknologi, kan det virke fuldstændig uoverskueligt at gennemskue, hvad der holder, og hvad der ikke gør. Også når det kommer til noget så simpelt og så hverdagsagtigt som en radio. Heldigvis er der hjælp at hente. Med denne dab radio test kan du finde fem DAB+-radioer, der alle leverer lyd, som er værd at høre på.

Hvorfor vælge en DAB+-radio?

Det klassiske DAB-signal eksisterer ikke længere, så i dag er det DAB+-signalet, din radio skal kunne tage. En DAB+-radio er fordelagtig, da den leverer en langt bedre lydkvalitet end FM-radioen og samtidig kan fange et større antal radiokanaler. Derfor er det værd at investere i en god DAB+-radio, hvis du vil have det optimale ud af din radio.

Fem gode bud

I testen bliver der både taget stilling til radioernes lydkvalitet, design, batteritid, pris og mange andre faktorer, der er afgørende for, hvor god radioen samlet set er. Testen foreslår fem radioer, der alle scorer højt på de afgørende kriterier, og som du dermed kan overveje, hvis du står og er på udkig efter en ny radio. Følgende fem modeller bliver gennemgået i testen, og alle vurderes som gode radioer:

  • Nordklang DAB1200

  • IRC The Transistor

  • Philips AE5220/12

  • Pure Pop Midi 

  • Nordklang DAB300

Du kan læse testen, hvis du er interesseret i at vide, hvilken radio der passer bedst til dig, og hvad de hver især scorer højt på. Testen viser endvidere, hvilke forhandlere radioerne kan købes hos, og hvad priserne er de forskellige steder.

Det er dermed bare om at komme i gang og kigge testen igennem, så du inden længe har dannet dig et overblik over, hvilken radio du skal vælge. Det går lynhurtigt, og du sikrer dig at komme hjem med et kvalietsprodukt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *