Elektronik

Lav din egen hjemmebiograf

single-image

Er du vild med film, popkorn og at læne dig tilbage i en rar stol og udelukkende tænke på, hvad der sker på skærmen? Er du vild med biografture, men synes du også, at det kan blive en dyr fornøjelse i længden? Måske er du også én af dem, som har prøvet før at have villet se biograffilmen én gang til, så du er nødt til at betale for en billet igen to uger senere. Nogle gange kan du også have lyst til en tur i biografen, men orker egentlig ikke at transportere dig selv helt derind. Kender du noget af dette, så træk biografen ind i dit hjem. Overvej, om ikke du skulle lave en hjemmebiograf.

Hvor stor skal den være?

Der er ingen opskrift på, hvordan en hjemmebiograf skal se ud. Det afhænger meget af både dine behov, din plads og dine ønsker. Tag stilling til, hvor stor din biograf skal være. Hvis du bor i en 1-værelses lejlighed, går det nok ikke med en hjemmebiograf. Der må du nøjes med at se film på sofaen. Men har du et hus, hvor der er et helt rum, som kunne afsættes til det her, så brug dét. Har du flere, så er det bare at vælge hvilken rum, der passer bedst i størrelsen.

Lav din hjemmebiograf

Nu kommer du til det sjove. Du skal nemlig finde alt, hvad der skal være i din hjemmebiograf. Beslut dig for, om du vil finde på dine egne stole til biografen eller om du vil gå efter de klassiske, røde biografstole, så det giver den helt rigtige stemning af en biograftur. Derefter er du nødt til at få lukket alt lys ude på en eller anden måde. Er biografen placeret i din kælder, er problemet hurtigt løst, men er der vinduer i rummet, så prøv med nogle mørklægningsgardiner. Der må intet lys være i din biograf. Vigtigst af alt har du brug for et lærred og AV-udstyr. Et lærred, hvor du kan se filmen på og AV-udstyr, som omhandler lyd og billede. Lav en google-søgning, hvor du finder frem til skole, lærred og den slags. Så kan du nemt sammenligne pris og kvalitet. AV-udstyret er nok den dyreste del af din biograf, men er samtidig også den altafgørende del for, hvordan din biograf bliver at se film i. Jo bedre lyd og billede desto federe en oplevelse. AV trends 2019.

Hvis du vil være virkelig ekstra, så køb en popkornmaskine. Det vil gøre oplevelse endnu mere som i en ægte biograf.

Din biograf samler mennesker

Når du har din egen biograf, er det bare med at få den brugt. Inviter dine venner forbi til en god film. Det vil være en virkelig fed ting at kunne invitere folk forbi til, og de vil helt sikkert elske det. Nu bliver dit hjem det nye samlingspunkt i stedet for, at I tager i en rigtig biograf. Nu kan I se alle de film i vil uden at skulle betale for ekstra biletter.

You may also like