Sådan vælger du den rigtige efterskole med ridelinje


Ridning er utrolig sjov og underholdende, men som sport kan det dog have skadelige konsekvenser. God træning er derfor vigtig. Af den årsag, har det en ganske stor betydning, at du finder den bedste efterskole med en veludviklet hestelinje.

Hvad du skal holde øje med, når du vælger en rideefterskole.

Er du en erfaren rytter, så ved du helt sikkert nøjagtigt, hvad du skal kigge efter, når du prøver at finde en god hestelinje, men hvis du er ny i hesteverdenen, kan det være en udfordring at skelne mellem en god og dårlig hestelinje. Heldigvis er der en håndfuld faktorer, der kan hjælpe alle – erfarne som uerfarne, til at vælge den bedste efterskole.

Få en rundvisning af efterskolen og dens hestelinje:

Når det kommer til heste, er funktionelle og sikre faciliteter et krav. Når du besøger en efterskole med hestelinje, skal du derfor huske at grundig undersøge faciliteterne. Se efter ting som, er staldgangene ryddelige? Ser indhegningen ud som om den er i god stand? Er arenaerne godt vedligeholdt? Heldigvis har de fleste efterskoler med en ridelinje rigtig godt styr på dette. Der er konstant elever igennem og de er derfor næsten tvunget til at opretholde et professionelt og sikkert miljø. Hvis du er på rundvisning og du dog ikke kan nikke genkendende til ovenstående, så er dette måske nok ikke efterskolen for dig.

Besøg hestene:

En anden nem måde at evaluere en efterskoles ridelinje, er at se på deres heste. Hestene skal gerne se glade og sunde ud. Hvis du ser, at størstedelen af ​​hestene ser dårligt soigneret og kedelige, bør du overveje din beslutning igen. Enhver skole, der ikke passer godt på deres heste, er hverken sikkert eller et godt sted at lære ridning hos.

Mød instruktøren:

Når du vælger en efterskole med ridelinje, skal instruktøren(e) være en stor del af din beslutning. Ligesom med enhver anden type lektion, skal du have en lærer, som du kan komme godt overens med. Når du taler med efterskolens rideinstruktør, tøv ikke med at stille de spørgsmål, du måtte have; en professionel rideinstruktør skal være i stand til at lette enhver tvivl, du måtte have om ridning

Når alt kommer til alt, er det ikke anderledes at vælge den rigtige efterskole med hestelinje, som det er at vælge en rideskole udenfor skolen – hvis efterskole ikke nødvendigvis er din kop te. Du er nødt til at føle dig godt tilpas med skolen, anlægget, instruktørerne og med hvad skolen tilbyder i øvrigt.

En efterskole er nemlig ikke kun ridning og sjov. Det er en skole med mange flere aktiviteter og alle bør vægte ind i din beslutning.

Så før binder dig op på en efterskole, så sørg for at booke et besøg – så du får en grundig og personlig rundvisning, der sikrer at alle dine spørgsmål og tvivl bliver besvaret.